računovodstvo, knjigovodstvo
posvet

Dobra podjetniška odločitev vas ne čaka v kotu.


Zavedamo se, da brez dobrih podjetniških potez danes ne morete uspeti. Posvet vam nudi celovito podjetniško svetovanje, ki ne zajema le pregleda možne finančne realizacije, temveč realnost vaših zamisli in projektov, pripravo ter pomoč pri pripravi in organizacijo celotne projektne ali kakšne druge dokumentacije, ki je potrebna za uspešno realizacijo.

Ob tem vam nudimo tudi spremljanje realizacije zastavljenih projektov in ciljev ter prilagajanje v primeru ovir, na katere pri tem naletite.

Vsem našim poslovnim partnerjem nudimo tudi brezplačno spremljanje raznih razpisov in ugodnosti, ki jih dodeljuje država. Ob tem preverimo pogoje in ocenimo realno možnost sodelovanja pri teh razpisih v naši bazi podatkov dejavnosti, obvestimo ustrezna podjetja in jim pomagamo, da s kandidaturo uspešno realizirajo zastavljeni cilj razpisa.

Zakaj POSVET?


Mnenja strank


Celovito svetovanje svetovalcev v podjetju Posvet nas je iz brezupnega položaja pripeljalo v stabilno rastoče podjetje in nam pomagalo pri pravilnih poslovnih odločitvah.
Kemin, d. o. o.

Zaradi pravilnega svetovanja nismo realizirali projekta, ki se je po enem letu izkazal za zgrešenega in prav zaradi te odločitve danes ostajamo na tržišču kot stabilno in zanesljivo podjetje.
Aljoša Motore, s. p.

O podjetju | Računovodstvo | Davčno svetovanje | Podjetniško svetovanje | Kontakt | Info podatki podjetja | Izdelava spletnih strani
Računovodstvo - Knjigovodstvo, Davčno svetovanje in podjetniško svetovanje Posvet